PERHATIAN: Khas untuk anda yang ada masalah perut buncit lepas berkahwin dan tenaga batin lemah, ini berita baik untuk anda.

10 MAKANAN SUNNAH UNTUK KEMPISKAN PERUT DAN MENGUATKAN TENAGA BATIN DENGAN SELAMAT & PANTAS!

“Bagus produk ni.. Esok pagi bangun terus keras” – Cat Farish, artis Malaysia

Tak percaya? Tonton video ini sampai habis!

Play Video

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

9 dari 10 orang salah faham tentang cara mengempiskan perut!

Ramai orang ingat, perut buncit ni berpunca dari makan berlebihan, kurang bersenam atau umur dah semakin lanjut. Ianya betul tetapi kurang tepat.

Sebenarnya ia berpunca dari masalah usus kotor!

Usus kotor ni lah yang menyebabkan ramai orang alami masalah PERUT BUNCIT!

Seperti yang anda mungkin tahu, apabila kita selalu sembelit, selalu kentut, sering sakit kepala, selalu lesu dan tak bertenaga, nafas dan najis tak berbau, dan selalu lapar.

Akibatnya usus kita pun menjadi kotor. Apabila usus kita kotor, ia akan menyebabkan kadar pembakaran lemak dalam badan kita semakin lemah.

Itu yang menyebabkan berat badan senang naik dan perut semakin membuncit.

Lagi menyedihkan ada yang sampai mendapat penyakit merbahaya seperti stroke, diabetes dan jantung.

Bahaya Jika Dibiarkan Terlalu Lama!
SILA BACA SAMPAI HABIS!

90% Produk Di Luar Sana Tidak Merawat Usus Kotor!

Kalau anda sudah mencuba pelbagai produk tetapi tidak berkesan, ini bukan salah anda!
Ini antara pilihan ramai orang ambil untuk kesan yang cepat:

WORKOUT

Ramai orang stress dan takde komitmen untuk buat workout setiap hari. Minggu pertama rasa okay je, tapi dah masuk minggu kedua, nak mulakan balik tu berat je. Lemak pun dah naik semula.

DIET

Dah follow macam-macam jenis diet plan. Susah betul nak konsisten sebab dah terbiasa makan sedap dekat restoran. Ada juga beli barang untuk diet, tapi nak masak ikut menu diet setiap hari tu memang seksa betul kan!

SUPPLEMENT

Dah banyak duit ‘invest’ untuk supplement, lemak yang cair sikit je sebab kebanyakkan produk di luar itu tidak merawat usus kotor. Kalau tinggal, lemak naik semula. Takkan nak bakar duit macam tu je?

Kita Perlu Sekat Usus Terlebih Dahulu!

Anda nak tahu caranya? Minum B-Jaga!

B-Jaga dibuat khas dengan ‘Allium Sativum’ daripada estrak Bawang Putih untuk tingkatkan kembali metabolisme dalam badan.

B-Jaga merupakan satu-satunya produk yang boleh kempiskan perut dan tingkatkan tenaga batin pada waktu yang sama.

Diperbuat Dari 10 Makanan Sunnah Untuk Mencuci Usus Anda

Bahan ‘Allium sativum’ dalam B-Jaga boleh membantu anda membakar lemak sehingga 3 kali lebih cepat walaupun anda sedang tidur, lemak tetap akan dibakar.

Kandungan Delima dalam B-Jaga akan menghalang lemak dari terbentuk apabila anda makan supaya lemak sukar terkumpul dalam badan.

Kandungan Ubi Jaga, Tongkat Ali, Madu, Kurma, bertindak memberi tenaga pada tubuh dan membantu meningkatkan tenaga batin anda.

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

Apabila Anda minum B-Jaga:

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

MINGGU PERTAMA

B-Jaga mula menyesuaikan diri dalam badan. Kesan awal mula nampak. Badan terasa lebih ringan

MINGGU KEDUA

Bahagian perut mula nampak susut. Buang air besar lebih mudah. Kurang rasa lapar.

MINGGU SETERUSNYA

Tenaga semakin bertambah. Muka nampak cergas. Bersedia untuk beli seluar baru yang lebih kecil!

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

Cara pengambilan pun amat mudah

Anda hanya perlu minum 1 sudu pada waktu pagi semasa perut kosong dan 1 sudu sebelum tidur

Dah ada lebih daripada

10000
Pelanggan yang berpuas hati dalam masa 3 tahun!

B-Jaga telah mendapat

Kelulusan KKM & 100% Halal

dan selamat dimakan

Betul ke B-Jaga ni berkesan?

Lihat apa kata pengguna kami yang MENGUATKAN SEMANGAT saya untuk terus sebar kebaikan B-Jaga ni.

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

(There is no guarantee of specific results and that the results can vary)

Jom Order Sekarang Dan Dapatkan 4 Freegift Bernilai RM140 Secara PERCUMA!

Freegift ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK TERHAD.

#1 Free Postage

Bernilai RM10

#2 Ebook 27 Tips Kurus

Bernilai RM50

#3 Detox Foot

Bernilai RM30

#4 Face Mask 3 Ply

Bernilai RM50

NANTI DULU!
Kami Ada Kejutan Untuk Anda!

Jom Order Sekarang Untuk Menang JAM TISSOT & GELANG EMAS PANDORA Bernilai RM4500 Secara PERCUMA!

Jam Tangan Tissot

Gelang Emas Pandora

Syarat satu

Peraduan bermula dari 1 September 2020 – 28 Februari 2021

syarat dua

Pemenang akan diumumkan melalui SMS

syarat tiga

Dengan setiap pembelian RM150 (single resit) ke atas di website/wasap layak menyertai peraduan

Dengan setiap pembelian 3 botol B-Jaga ke atas, anda layak untuk masuk peraduan menang JAM TISSOT & GELANG EMAS PANDORA dari kami secara PERCUMA!

Peraduan ini akan diberikan kepada pelanggan yang membuat pembelian di laman web ini sahaja. STOK TERHAD.

Dan Yang Paling Best Sekali Adalah

Produk ini mempunyai 100% jaminan wang dikembalikan

Kami sangat yakin B-Jaga mampu membantu untuk mengempiskan perut dan menguatkan tenaga batin anda. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk kembali bertenaga dan kuat secara ‘sihat’. Oleh sebab itu, kami berikan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 30 hari.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI

100% SELAMAT, CEPAT DAN MUDAH!

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

Jom dapatkan SEKARANG harga 40% Diskaun dan 4 Special Freegift ini

Klik button ‘Order Sekarang’ di bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM160 dan tiada freegift akan diberikan.

F.A.Q.

Di bawah ini kami akan menjawab beberapa soalan yang biasa ditanya:

1 botol ada 250ml. Kalau anda minum 1 sudu pagi & 1 sudu malam setiap hari. Ia boleh bertahan selama 1 bulan.

Biasanya anda akan nampak kesan pada 1 minggu pertama. Anda akan perasan selera makan anda jadi semakin berkurang pada hari ketiga. Lepas 1 minggu dah dapat turun 1kg. Kalau untuk kesan ‘kuat’, dalam masa 1 malam je dah ada perubahan.

Setakat ini, kami tidak menerima apa-apa aduan daripada customer. Produk ini diperbuat daripada bahan-bahan 100% semulajadi.

Mudah sahaja. Anda hanya perlu minum 1 sudu selepas bangun tidur ketika perut masih kosong. Kemudian 1 sudu sebelum anda tidur.

Boleh. B-Jaga diperbuat daripada 100% ekstrak herba. Selagi anda mengikut dos yang diberikan ianya selamat.

Kami melakukan penghantaran pada hari isnin hingga jumaat. Hari bekerja sahaja. Biasanya ia akan mengambil masa 2-3 hari bekerja di semenanjung & 3-5 hari di sabah/sarawak.

Ini merupakan produk pertama di Malaysia yang membolehkan anda untuk menurunkan berat badan, kempiskan perut dan jadi ‘kuat’ dalam masa yang sama.

Jika anda tanya kami, sudah pasti kami dengan sepenuh hati akan cakap ianya berkesan. Sebab memang kami gunakannya dan mendapat kesan yang kami mahukan. Tetapi lebih bagus anda cuba sendiri dan tengok kesannya terhadap diri anda. Anda tak rugi apa-apa.

Kalau anda berhenti guna B-Jaga selepas anda mendapat bentuk badan ideal anda, ia akan kekal sekiranya anda menjaga ‘lifestyle’ anda.

Ada! Ini nombor siri KKM.600-7/2/1

*These statements have not been approved by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found at B-Jaga.com and/or from B-Jaga are unverified results that have been forwarded to us by users of the B-Jaga Products, and may not reflect the typical purchaser’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.

**In order to be eligible for a refund, you have to return the product within 30 calendar days of your purchase. The product must be in the same condition that you receive it and undamaged in any way. After we receive your item, our team of professionals will inspect it and process your refund. The money will be refunded to the original payment method you’ve used during the purchase. For credit card payments it may take 5 to 10 business days for a refund to show up on your credit card statement. If the product is damaged in any way, or you have initiated the return after 30 calendar days have passed, you will not be eligible for a refund. If anything is unclear or you have more questions feel free to contact our customer support team.